Elbilsladdning

Elbilsladdning Stockholm

Elbilsladdning Stockholm - Vi fixar laddboxen till ditt hem, ditt kontor eller din BRF

Vi är din lokala partner för elbilsladdning i Stockholmsområdet. Vi erbjuder installation av laddboxar för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra erfarna elektriker kan enkelt hjälpa dig att få en laddbox installerad hemma, i din bostadsrättsförening eller på ditt företag.

Kontakta oss idag för en offert!

Elbilsladdning Stockholm - Allt från den enstaka boxen till den större installationen

Med en laddbox från oss kan du ladda din elbil snabbt och enkelt, oavsett var du befinner dig. Våra laddboxar är kompatibla med alla elbilar och har en mängd olika säkerhetsfunktioner för att skydda både din bil och din bostad. Du kan även få hjälp med att välja det laddningsabonnemang som passar dina behov bäst.

Lita på vår långa erfarenhet och låt oss hjälpa dig att förbättra din elbilsladdning. Kontakta oss idag för mer information och boka tid för installation av din laddbox.

Kontakta oss när du vill installera en laddbox!

Det finns en del saker att tänka på när man ska installera en laddbox hemma. Först och främst är det viktigt att du väljer en laddbox av hög kvalitet och som är kompatibel med din elbil. Dessutom bör du kontrollera att du har tillräckligt med elkapacitet i din bostad för att kunna ladda din bil på ett säkert sätt.

En annan viktig sak att tänka på är placeringen av laddboxen. Den bör vara enkel att komma åt och ha tillräckligt med utrymme runt sig för säker drift. Dessutom bör du kontrollera att du har tillgång till ett jordat eluttag i närheten av där du tänker installera laddboxen.

Det är också viktigt att du använder en erfaren elektriker för installationen av laddboxen. Detta för att säkerställa att installationen utförs på ett korrekt sätt och enligt gällande säkerhetsföreskrifter.

Kontakta oss!

Boka elektriker

  1. Ring oss på 08-55122305 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.