Belysning Stockholm

Vi fixar din belysning - Både i hemmet och på arbetsplatsen

Vi hjälper dig med din belysningsinstallation! Våra tjänster inom belysning inkluderar installation och uppgradering av belysningssystem för att möta just dina specifika behov.

Vi hjälper dig välja den bästa belysningen för ditt hem eller arbetsplats och vi erbjuder dessutom tjänster för att optimera befintliga belysningssystem för att öka energieffektiviteten.

Kontakta oss på Elektrikerstockholm.se för alla dina olika belysningsinstallationer!

Rådgivning och hjälp med att välja rätt belysning

Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster för belysning i Stockholm. Vår erfarna elektriker har arbetat med belysningsinstallationer i många år och har den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att din belysning fungerar som den ska. Oavsett om du är i behov av installation av nya lampor och armaturer, eller om du behöver underhåll eller reparation av befintlig belysning, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa tjänster som uppfyller dina behov och önskemål.

Fördelar med våra tjänster för belysning i Stockholm

Det finns ett antal fördelar med att använda Eltjänst Stockholm för din belysning installation. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar, gratis rådgivning, en professionell installation med högsta kvalitet, samt underhåll och reparation av befintlig belysning.

Kontakta oss idag för att få professionell hjälp med din belysning i Stockholm. När du anlitar oss för din belysningsinstallation i Stockholm kan du vara säker på att du får högkvalitativ service och resultat som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka din belysningsinstallation med vår erfarna elektriker i Stockholm.

 • Skräddarsydda lösningar

  Vi förstår att varje kund har sina unika behov när det gäller belysning. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika önskemål och krav.
 • Rådgivning

  Våra elektriker är experter inom belysning och kan ge dig råd om vilka lampor och armaturer som passar dina behov bäst. Vi kan också hjälpa dig att välja rätt ljusstyrka och färgtemperatur för att skapa den atmosfär du vill ha.
 • Professionell installation

  Vi garanterar professionell installation av alla typer av lampor och armaturer. Vi ser till att allt fungerar som det ska och att det är säkert för dig och din familj.
 • Kvalitet

  Vi använder högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att din belysning håller hög kvalitet och prestanda under en lång tid framöver.
 • Underhåll och reparation

  Vi kan hjälpa dig med underhåll och reparation av din befintliga belysning för att säkerställa att den fungerar optimalt.

Vanliga frågor och svar om belysning i Stockholm

Nedan hittar du våra vanligast ställda frågor, och dess svar.

Vilka typer av lampor och armaturer kan ni installera?

Vi kan installera alla typer av lampor och armaturer, inklusive taklampor, vägglampor, golvlampor, spotlights, LED-lampor och mycket mer.

Kan ni hjälpa mig att välja rätt belysning för min trädgård?

Ja, våra experter kan hjälpa dig att välja rätt typ av belysning som passar din trädgård och skapar den stämning du vill ha.

Hur lång tid tar det att installera nya lampor och armaturer?

Tiden det tar att installera nya lampor och armaturer beror på antalet och typen av armaturer som ska installeras. Vi kan ge dig en uppskattning av tiden det tar efter att ha granskat dina behov och önskemål.


Om oss

Vi är en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor som arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Kontakta oss på Elektrikerstockholm.se för att snabbt och enkelt få hjälp med dina belysningsinstallationer.

Kontakta oss

Enkelt att boka en elektriker

 1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
 4. En lokal elektriker utför arbetet.
 5. Du får faktura på arbetet.

Ett modernt team av lokala elektriker

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.