Om oss Stockholm

Välkommen till Eltjänst Stockholm - Din pålitliga partner inom el!

Vi är en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor som arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi har en gemensam svarstjänst och kundtjänst för att ge dig en smidig och effektiv service. Läs mer om oss och våra tjänster här på vår hemsida - vi ser fram emot att arbeta med dig!

Eltjänst - Vad är det för något?

Vi är inte bara en vanlig elektrikerfirma, utan en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor i Stockholm som arbetar tillsammans för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen. Vi har samlat våra krafter och driver nu det gemensamma varumärket Eltjänst.

Som kund hos oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig elektriker, oavsett vilken av våra firmor som skickas ut. Vi arbetar nämligen tätt tillsammans, både på arbetsplatsen och bakom kulisserna. Detta gör att vi kan leverera en smidig och effektiv service, utan att tumma på kvaliteten.

En av de stora fördelarna med att välja Eltjänst är vår gemensamma svarstjänst. Du behöver aldrig oroa dig för att få ett telefonsvar från en enskild firma – istället kan du vara säker på att du alltid får hjälp av en trevlig och kunnig person som svarar i telefonen.

Vi har också en dedikerad kundtjänst som avlastar våra elektriker. Detta gör att vi kan lägga all vår tid och energi på att vara ute hos våra kunder, istället för att behöva hantera pappersarbete och andra administrativa uppgifter.

Tillsammans driver vi denna hemsida för att göra det enklare för dig att hitta rätt elektriker för dina behov. Här kan du enkelt läsa mer om oss, våra tjänster och våra tidigare kunder. Och om du är intresserad av att anlita oss så är det bara att höra av sig – vi ser fram emot att få arbeta med dig!

Kontakta oss för att boka din elinstallation

BOKADE ELARBETEN

  1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

ETT MODERNT TEAM AV LOKALA ELEKTRIKER!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.