Installera spis Stockholm

Installera spis Stockholm - Vi hjälper dig!

Ny spis och sköna maträtter i tankarna? Ring oss så bokar vi in en tid direkt för installera din spis i Stockholm. Oftast kan vi komma samma vecka om det passar dina planer. Att installera en spis kan vara mer eller mindre komplext: en spis med stickpropp får du installera själv medan en spis eller spishäll med en fast anslutning måste monteras av en behörig elektriker. God service i vår värld är att du slipper vänta på att komma igång i köket. Vår utgångspunkt är alltid din säkerhet och våra behöriga elektriker är snabbt på plats.

Säker installation av spis i Stockholm

För din säkerhet men även ur försäkringssynpunkt är det viktigt att du inte själv utför fasta installationer av spis eller spishäll. Lika illa är att anlita en obehörig elektriker. Elektriker Stockholm är ett tryggt certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket och med elektriker som är alla är certifierade. Vi installerar spisar och hällar i Stockholm på ett säkert och kontrollerat sätt. Ring oss direkt för en bokad tid utan lång väntan.

Vi installerar spis i Stockholm när du vill

Service är vår specialitet och du kan få snabb spisinstallation i Stockholm; oftast en bokad tid redan samma vecka. Vi är stolta över att ha lyft våra ambitioner från vår bakgrund som eljour till att även omfatta planerade elinstallationer.

Installera spis i Stockholm? Då är detta bra att ha koll på:

· Ett Perilex-uttag kan behöva installeras

Alla nya spisar som säljs ska enligt EU-regler ha en stickpropp för trefas med fem poler i stället för två som på vanliga stickproppar. Då krävs ett Perilex-uttag eller motsvarande. Om du vill byta ut din gamla spis behöver du alltså ett Perilex-uttag för kunna installera den nya. Saknas detta måste du anlita en behörig elektriker som kan installera ett åt dig. Kontakta oss så hjälper vi dig.

· Vilken fas kräver din spis: enfas eller trefas?

Behöver du installera en spis eller spishäll som kräver trefas och saknar rätt uttag så måste en behörig elektriker dra trefas till köket samt installera rätt uttag, exempelvis ovan nämnda Perilex som är ett uttag med fem hål i stället för de vanliga två.

· Enfas och trefas – detta gör din elektriker

Trefas används framförallt till saker i hemmet som kräver lite mer kraft, exempelvis hushållsapparater som spis och tvättmaskiner. Trefas ger alltså en högre effekt samtidigt som det behåller ett jämnt flöde. När el dras från elnätet in i din bostad sker det alltid med trefas. I din elcentral tar vi ut enfasledningar ur trefasen som leds till strömbrytare och eluttag.

Installera din spis i Stockholm - ring så gör vi jobbet

Oavsett vilken installation din spis eller häll behöver så löser vi det. För oss är det inget problem att dra fram trefas till ett uttag i ditt kök för att installera en spis som kräver det. Vid alla fasta installationer krävs en behörig elektriker så tack för att du överlåter det till oss på Elektriker Stockholm. Vi gör jobbet tryggt, säkert och effektivt! Boka in en tid som passar dig så ses vi snart.

Läs mer om hur du kopplar in din spis här

Kontakta oss - vi svarar 24/7

Enkelt att boka en elektriekr:

  1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.