Smarta hem

Smarta Hem Stockholm

Vi hjälper dig att göra ditt hem smart!

Välkommen till Elektriker Stockholm - din lokala elektriker som erbjuder tjänster inom smarta hem. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi hjälpa dig att skapa ett smart och bekvämt hem som gör din vardag enklare och mer energieffektiv.

Våra tjänster inom smarta hem inkluderar installation och uppgradering av elektriska system för att stödja olika typer av smarta hem-teknologier. Vi kan hjälpa dig att koppla upp dina befintliga belysning och andra enheter till en central plattform, så att du kan styra och övervaka dem från en app eller en smart enhet.

Smarta hem-system från PLEJD och Schneider Wiser - förbättra ditt hem med mer kontroll

Vi erbjuder också tjänster för installation av nya smarta hem-teknologier, såsom rörelse- och ljussensorer, fjärrstyrda strömbrytare och smarta lås. Dessa teknologier kan hjälpa dig att öka säkerheten i ditt hem, spara energi och öka bekvämligheten genom att ge dig möjlighet att styra och övervaka dina elektriska enheter från en enda plattform.

Skapa ett smartare och bekvämare hem med våra tjänster inom smarta hem

Om du är intresserad av att skapa ett smartare och mer bekvämt hem, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att bygga ditt drömhem!

Vi erbjuder installation av både PLEJD och Schneider Wiser-system för att ge dig en bekvämare och mer användarvänlig upplevelse i ditt hem. Med smarta hem-system kan du enkelt styra belysning, värme, lås och mycket mer från en enkel app på din smartphone eller surfplatta. Dessutom kan du skapa olika inställningar och scener för att få ditt hem att fungera precis som du vill. Kontakta oss idag för att få en personlig offert och ta det första steget mot ett smartare hem!

Uppgradera ditt hem med vår expertis inom smarta hem

Vårt team av experter på smarta hem-system är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av din teknik. Med vår professionella installation av PLEJD och Schneider Wiser-system kan du enkelt kontrollera belysning, värme, lås och mycket mer från en enda app. Vi hjälper dig att skapa anpassade inställningar och scener för att få ditt hem att fungera precis som du vill.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att förbättra ditt hem med enkel app-kontroll.

  En elektriker som kan Stockholm & smarta hem!

  Stockholm är vår hemvist och vi har bara senaste året hjälp över 6000 kunder bara i Stockholm. De elarbeten som våra elektriker i Stockholm gör hemma hos dig är alltid fackmannamässigt utförda. Säkerhet, trygghet & bra utförda arbeten är prio i alla våra leveranser.

  Just smarta hem är en tjänst som växer snabbt hos vårt företag. Detta har gjort att vi fått unik erfarenhet och kunskap kring flertalet olika system inom smarta hem teknik.

  Tid samma vecka & tydliga priser

  Vi ser gärna till att dina elinstallationer blir inbokade samma vecka på de tider som du anger. Vi kan hjälpa dig med allt inom el vilket inkluderar allt från enklare jobb som byte av ytterbelysning till stora och komplicerade elinstallationer. Alltid med behöriga och kunniga elektriker.

  Vi har hjälpt över 10 000 personer i Stockholm sedan starten!

  Hos oss får du elektriker som är proffs på el och som gärna passar dina tider. Vi tycker helt enkelt inte det är rimligt att behöva vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som du inte får utföra själv.

  Behöriga elektriker som är proffs på smarta hem

  Ring din lokala elektriker i Stockholm så bokar vi in en tid som passar dig. Är du företagare? Vi skickar en offert till dig som söker en pålitlig samarbetspartner. Alla typer av eljobb, alltid med samma höga kvalitet!

  Höga betyg av våra kunder - År efter år!

  På omdömestjänsten Trustpilot vittnar kunder i onlinerecensioner om hur smidigt de tycker det är att anlita elektriker från Svenska Eljouren. Läs fler omdömen på truspilot.com.

  Låt tekniken förenkla ditt liv!

  Smarta hem-teknik gör det möjligt för dig att enkelt kontrollera olika funktioner i ditt hem från en enda app på din smartphone eller surfplatta. Detta kan inkludera att styra belysning, värme, lås och mycket mer.

  Dessutom kan du skapa anpassade inställningar och scener för att få ditt hem att fungera precis som du vill. Till exempel kan du ställa in appen så att belysningen släcks och värmen sänks när du lämnar huset, eller skapa en "väckningsscen" där ljuset tänds och kaffebryggaren startas automatiskt på morgonen. Smarta hem-teknik kan hjälpa dig att göra din vardag enklare, bekvämare och mer användarvänlig.

  Kan smarta hem teknik spara el åt dig?

  Ja, smarta hem-teknik kan definitivt hjälpa dig att spara el. Eftersom du kan ställa in appen för att stänga av belysning och andra elektriska enheter när de inte används, kan detta minska din elräkning. Dessutom kan du ofta ställa in appen för att anpassa värmen och andra energikrävande enheter efter dina behov och rutiner, vilket också kan bidra till att spara energi.

  Genom att använda smarta hem-teknik på ett klokt sätt kan du göra en positiv inverkan på miljön samtidigt som du sparar pengar.

  Kontakta oss!

  Boka elektriker

  1. Ring oss på 08-55122305 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.