Smarta Hem Stockholm

Vi hjälper dig att göra ditt hem smart!

Välkommen till Elektriker Stockholm - din lokala elektriker som erbjuder tjänster inom smarta hem. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi hjälpa dig att skapa ett smart och bekvämt hem som gör din vardag enklare och mer energieffektiv.

Våra tjänster inom smarta hem inkluderar installation och uppgradering av elektriska system för att stödja olika typer av smarta hem-teknologier. Vi kan hjälpa dig att koppla upp dina befintliga belysning och andra enheter till en central plattform, så att du kan styra och övervaka dem från en app eller en smart enhet.

Smarta hem Stockholm: Styr din belysning, dina värmekällor och mycket annat med Plejd-systemet

Är du trött på att alltid behöva gå runt och släcka och tända lampor i olika rum? Med Plejd-systemet kan du enkelt styra belysning, värme och mycket annat i ditt hem. Vi på Eltjänst kan hjälpa dig med installation och konfigurering av systemet, så att du kan njuta av en mer bekväm och effektiv hemmiljö.

Fördelar med våra tjänster för smarta hem i Stockholm:

Vi har lång erfarenhet av installation av smarta hem-system och kan ge dig råd om vilka lösningar som passar dina behov. Vi installerar Plejd-systemet och ser till att det fungerar som det ska. Vi hjälper dig att skräddarsy systemet efter dina behov och önskemål. Vi ger dig tips och råd om hur du kan optimera ditt hem för att spara energi och minska kostnader. Vi kan även hjälpa till med underhåll och reparation av ditt smarta hem-system.

Frågor och svar om smarta hem i Stockholm:

Vad är Plejd-systemet?

Plejd-systemet är ett smarta hem-system som låter dig styra din belysning, värme och annan utrustning via en app på din smartphone eller surfplatta.

Kan jag installera Plejd-systemet själv?

Vi rekommenderar att du låter en professionell elektriker installera ditt Plejd-system för att säkerställa att allt fungerar korrekt och att installationen är säker.

Hur kan jag använda Plejd-systemet för att spara energi?

Du kan till exempel använda systemet för att ställa in belysning och värmekällor på ett smart sätt, så att de bara är på när du behöver dem. Du kan även använda systemet för att övervaka din energiförbrukning och identifiera områden där du kan minska din energianvändning.

En elektriker som kan Stockholm & smarta hem!

Vi är ett team av lokala fristående elfirmor i Stockholm som tillsammans driver denna sida genom varumärket Eltjänst. Tillsammans blir vi ett starkt erbjudande och kan erbjuda dig som kund smarta lösningar, enkel bokning tillsammans med den lokala elektrikerns servicenivå.

Det är: Enkelt att boka

Boka en elektriker hos oss är superenkelt! Du kan enkelt boka via vår hemsida eller ringa oss direkt. Vi finns alltid här för att hjälpa till med din bokning.

Vi har: Tydliga priser

Vi tror på transparens när det kommer till prissättning. Därför har vi tagit fram fasta startpaket och tydliga priser.

Vi är: Lokala elektriker

Vi är stolta över att vara en lokal elektriker. Vi känner till området och vet vad som är viktigt för våra kunder. Och vi är alltid här för att hjälpa till med dina elektriska behov!

Över 15 000 nöjda kunder!

Vi är stolta över att ha över 15 000 nöjda kunder som har valt oss som sin elektriker. Det är vår högsta prioritet att se till att våra kunder är nöjda med vårt arbete och att de alltid kan lita på oss.

Behöriga elektriker i Stockholm

Alla medlemmar i Elektrikersällskapet är behöriga & lokala elektriker i Stockholm. Det är en förutsättning för att kunna bli en del av vårt team, bland andra högt ställda krav. Detta gör att vi kan erbjuda säkra elinstallationer på ett modernt sätt till dig som kund.

Elsakerhetsverket
Th logo
Betalafakturamedfortnox
Dukanbetalamedswish

Låt tekniken förenkla ditt liv!

Smarta hem-teknik gör det möjligt för dig att enkelt kontrollera olika funktioner i ditt hem från en enda app på din smartphone eller surfplatta. Detta kan inkludera att styra belysning, värme, lås och mycket mer.

Dessutom kan du skapa anpassade inställningar och scener för att få ditt hem att fungera precis som du vill. Till exempel kan du ställa in appen så att belysningen släcks och värmen sänks när du lämnar huset, eller skapa en "väckningsscen" där ljuset tänds och kaffebryggaren startas automatiskt på morgonen. Smarta hem-teknik kan hjälpa dig att göra din vardag enklare, bekvämare och mer användarvänlig.

Kan smarta hem teknik spara el åt dig?

Ja, smarta hem-teknik kan definitivt hjälpa dig att spara el. Eftersom du kan ställa in appen för att stänga av belysning och andra elektriska enheter när de inte används, kan detta minska din elräkning. Dessutom kan du ofta ställa in appen för att anpassa värmen och andra energikrävande enheter efter dina behov och rutiner, vilket också kan bidra till att spara energi.

Genom att använda smarta hem-teknik på ett klokt sätt kan du göra en positiv inverkan på miljön samtidigt som du sparar pengar.

Kontakta oss!

Enkelt att boka en elektriker:

  1. Ring oss på 08-551 223 05 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.