Elinstallation Stockholm

Elinstallation Stockholm

Elinstallation Stockholm: behörig elektriker direkt

Ring oss så levererar vi säkra elinstallationer i Stockholm omgående. Vi kommer på en tid som passar dig; ofta har vi tid samma vecka om detta är intressant för dig.

Hos oss jobbar endast behöriga elektriker som levererar alla typer av elinstallationer i Stockholm: från små snabba uppdrag till större och mer komplexa projekt. Vi tar oss an nybyggnation, renovering eller vardagsfix och hjälper dig utan dröjsmål. Slå oss en signal och säg när du vill att det ska vara klart – så löser vi det.

Säkra elinstallationer i Stockholm

Av oss kan du förvänta personlig service och elinstallationer i Stockholm av hög kvalitet. Utförda av behöriga fackmän till bra priser. Vi jobbar snabbt och säkert.

Vi ordnar upp din el innan den hinner bli ett irritationsmoment: får upp belysning och dimmer, installerar spishällen, uppdatera elcentralen eller ser till att elbilen får sin laddbox. Oavsett typ av elinstallation i Stockholm så bokar vi in dig kort varsel och behöriga elektriker gör jobbet utan lång väntetid. Service är vår gemensamma nämnare – och något som kännetecknar oss som lokala elektriker.

Vilka elinstallationer kräver behörig elektriker?

Du ska vara försiktig med att själv fixa elen. I alla fall om du inte är behörig!. Du har alltid ett personligt ansvarig för de elinstallationer i Stockholm du utför på egen hand. Att chansa med el är både olagligt och förenat med såväl brandrisk som livsfara. Dessutom accepterar inte försäkringsbolag obehöriga installationer. Förvånande många elinstallationer kräver en auktoriserad elektriker. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer som inte får utföras själv. Du får exempelvis inte installera belysning utomhus om du inte är behörig. Andra exempel på elarbeten som en behörig elektriker gör är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat samt nedgrävning av elkabel. Ring oss så får du garanterat en säker elinstallationer i Stockholm. Behöver du tips så erbjuder vi även trygg rådgivning inför dina projekt.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Stockholm av lokala elektriker

 • Alltid behöriga elektriker

 • Elinstallationer i Stockholm på tider som passar dig

 • Elinstallationer i Stockholm till priset vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för elinstallation i Stockholm

Kontakta oss för att boka din elinstallation

Bokade elinstallationer

 1. Ring oss på 08-55122305 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Bokad elinstallation i Stockholm samma vecka

Elinstallationer i Stockholm levereras snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som vi gjort möjlig genom att dra nytta av vår bakgrund som dedicerad eljour: god service även för planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Stockholm

Vi levererar visserligen snabbt men som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Stockholm.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Stockholm

Allvarliga elfel kräver elektriker som är snabbrörliga. Vår eljour är alltid tillgänglig via ett journummer dag & natt, vardag som helg. Våra jourelektriker är på plats inom en timma oavsett var i Stockholm du bor.